Logo Home4u - Ga naar homepage
Twentepoort Oost 29
Postbus 622
7600 AP Almelo
Home     Huurdersbegeleiding

Huurdersbegeleiding

Huurdersbegeleiding is ook een onderdeel van nieuwbouwbegeleiding. Wie overweegt een huis te huren of dat al gedaan heeft, mag bij nieuw- verbouw keuzes maken. Over de indeling, de keuken, de badkamers, materialen. Tot de exacte positie van een wandcontactdoos. HOME4U verzorgt deze huurdersbegeleiding. Wij hopen al in beeld te zijn vóór start bouw/verbouw en zwaaien pas of, als de klant echt tevreden is. Dat kan zijn na de handtekening onder het meer- en minderwerk, maar ook na oplevering van de woning.

Wij doen dit samen met en dichtbij de partijen die het betreft.            

We zorgen voor één contactpersoon naar u als opdrachtgever en naar de bewoners. We organiseren informatieavonden, waarbij we in begrijpelijke taal het proces uitleggen. We begrijpen dat het voor veel bewoners de eerste keer is dat ze met nieuwbouw/ verbouw in aanraking komen. Zo geven wij vorm en inhoud aan dichtbij.

Uiteraard kiezen we samen met u een maatwerk oplossing. Home4U kan voor u het gehele adviestraject verzorgen, van het opstellen van keuzelijsten, prijsaanvragen, communicatie met showrooms, informatieavonden organiseren, het adviseren van de bewoners, het bewaken van die keuzes, rapportages naar uzelf, tot aan de oplevering.

Graag zouden wij met u in gesprek gaan om te kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan. Wij willen samen met u mooie projecten oppakken om dichtbij en met de bewoners het verschil te kunnen maken.

Onze kracht

  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijke partij
  • Bouwkundige kennis
  • Ontzorgen van partijen
  • Borgen van wensen
  • Transparantie