Logo Home4u - Ga naar homepage
Twentepoort Oost 29
Postbus 622
7600 AP Almelo
Home     Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding

Of we nu ontwikkelaar, aannemer of woningbouwcorporatie zijn, eigenlijk streven we allemaal hetzelfde na. We willen tevreden kopers/huurders en een voorspoedig lopend bouwproces. Als de omvang van het project stijgt, woonwensen toenemen en de planning keuzes afdwingt, blijkt dit niet altijd even eenvoudig te realiseren.
U weet ongetwijfeld dat individuele woonwensen geen uitzondering zijn. U wilt zoveel mogelijk tegemoet komen aan die individuele wensen, maar ook uw eigen rendement bewaken. Vaak ontbreekt het aan tijd of personeel.

We kiezen samen met u een maatwerkoplossing. Zo begeleiden we de kopers bij belangrijke keuzes en ondersteunen tegelijk de opdrachtgever in het halen van de gewenste resultaten. Koperskeuzes, prijzen en technische mogelijkheden worden zorgvuldig en binnen de planning afgestemd. Het resultaat: een probleemloze oplevering, en een tevreden opdrachtgever.
Wij doen dit samen met en dichtbij de partijen die het betreft.

Als woonadviseur kijken wij samen met uw bewoners welke keuzemogelijkheden goed bij hen passen. We begeleiden hen als onafhankelijk adviseur door het gehele proces vanaf het moment dat zij de keuze hebben gemaakt voor de woning tot en met de oplevering hiervan. Samen met de bewoners bezoeken we bijvoorbeeld de showroom en door goed te luisteren en mee te denken komen we tot het beste resultaat.

Home4U kan voor u het gehele adviestraject verzorgen, van het opstellen van keuzelijsten, prijsaanvragen, communicatie met showrooms, informatieavonden organiseren, het adviseren van de bewoners, het bewaken van die keuzes, rapportages naar uzelf, tot aan de oplevering. Dit doen wij overigens voor een heel aantrekkelijk tarief.

Onze kracht

  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijke partij
  • Bouwkundige kennis
  • Ontzorgen van partijen
  • Borgen van wensen
  • Transparantie